Mršavljenje

Iako smo gotovo svakodnevno bombardirani novim „svjetski uspješnim“ dijetama, mnogi ljudi ne uspijevaju postići  i održati željenu težinu.

Jedan od najčešćih uzroka je narušeno optimalno funkcioniranje metabolizma.

Da bi postigli i održali zdravu tjelesnu težinu uz kontrolu unosa hrane potrebno je voditi računa i o vanjskim i unutarnjim faktorima koji utječu na naš metabolizam. Blago hipoaktivna štitnjača, nedostatak pojedinih vitamina ili hormona, alergije ili intolerancije na hranu, pojačani stres - sve su to faktori koji mogu poremetiti ravnotežu metaboličkih procesa.

Upravo zbog toga ne postoji dijeta prikladna za svakoga, svatko od nas ima jedinstven metabolizam i zahtijeva indivdualan pristup.

BIOBALANS tretman mršavljenja pruža vam upravo to - holistički i individualan pristup za postizanje i trajno održavanje vaše optimalne tjelesne težine.


UKRATKO O  METODI

U našem centru terapija se izvodi na najsuvremenijem biorezonantnom aparatu BICOM OPTIMA.

Terapija je kombinacija elektroakupunkture i biorezonantne terapije.

Stimuliranjem pojedinih akupunkturnih točaka na ušnoj školjci (koriste se elektroakupunkturne elektrode a ne igle) djeluje se na smanjenje apetita i nervoze. Istovremeno se biorezonantnim programima utječe na regulaciju metabolizma, uravnoteženje hormona, detoksifikaciju te regulaciju autonomnog nervnog sustava.

U kombinaciji s individualno prilagođenom prehranom, našom terapijom postiže se održivi gubitak kilograma uz istovremeno reguliranje metabolizma i poboljšanje općeg stanja i vitalnosti.


VAŽNO JE ZAPOČETI...

Pri prvom dolasku potrebno je ispuniti  upitnik s podacima o zdravstvenom stanju i prehrambenim navikama.

Slijedi razgovor s terapeutom te Darkfield analiza žive kapi krvi i biorezonantno testiranje glavnih prehrambenih alergena jer je važno utvrditi eventualnu intoleranciju na pojedine namirnice koje posebno opterećuju vaš metabolizam. Testira se i prisutnost Candide albicans u organizmu kao mogućeg izvora smetnji i otežanog gubitka kilograma.

Razgovorom i provedenim testovima terapeut dobiva temeljit uvid u vaš životni stil, prehrambene navike, eventualni nedostatak prehrambenih nutrijenata i stanje metabolizma.

Na temelju tih podataka sastavljaju se vaše individualne prehrambene preporuke i određuje broj potrebnih tretmana. Broj tretmana  je individualan i ovisi o potrebama i željama svakog klijenta.

Prvi dolazak ukjučuje i prvu terapiju za reguliranje apetita i metabolizma.

Našim programom tjelesnu težinu regulirate na siguran i održiv način uz istovremeno povećanje vitalnosti i energije i poboljšanje općeg zdravstvenog stanja. Cilj nam je potaknuti vas na pozitivne promjene i pomoći vam da trajno usvojite zdrav stil života.

Na vama je da učinite prvi korak.