Odvikavanje od pušenja

Biorezonantna terapija protiv pušenja je blaga, bezbolna, prirodna terapija pri kojoj se  ne koriste nikakvi lijekovi,a kojom se prestanak pušenja postiže bez nervoze i simptoma apstinencijske krize. U Europi se s velikim uspjehom primjenjuje već više od  25 godina.

Za razliku od metoda koje koriste pomagala koja nikotin iz cigareta jednostavno zamjenjuju nikotinom iz drugih izvora (npr.žvakače gume ili flasteri), biorezonancom se riješava osnovni problem - ovisnost o nikotinu.

Nikotin iz cigarete u naše stanice ulazi putem nikotinskih receptora. Biorezonantnom terapijom poništava se elektromagnetski naboj tih receptora. U većini slučajeva dovoljne su jedna do tri terapije za eliminaciju svih receptora i nestanak želje za cigaretom.
Terapijom se istovremeno potiče  temeljita detoksikacija - eliminacija nikotina  i ostalih kemijskih spojeva prisutnih u cigareti iz tijela te regeneracija organa koji su pri tome najopterečeniji (pluća,jetra, bubrezi…) .

Ukratko, biorezonanca obnavlja uvjete prema kojima je vaše tijelo funkcioniralo prije nego ste zapalili prvu cigaretu.
Ovakvom kombiniranom terapijom znatno se smanjuju simptomi apstinencijske krize koji su inače najčešći razlog odustanka od terapije odvikavanja.To je jedan od glavnih razloga iznimne uspješnosti ove metode.
Prema nekim istraživanjima postotak uspješnosti nakon prvog tretmana je preko 70%, a nakon drugog tretmana 98%.


KAKO IZGLEDA TERAPIJA

U Centru BIOBALANS terapija se izvodi najsuvremenijim biorezonantnim aparatom BICOM OPTIMA koji osim uobičajenog frekvencijskog raspona jedini radi i sa niskim frekvencijama (LDF). Niske frekvencije djeluju na centralni regulacijski mehanizam organizma i koordinaciju svih procesa u organizmu te su terapije iznimno uspješne.
Trajanje terapije je 40 minuta, uključeni su programi odvikavanja, detoksikacije i regeneracije organa.
Terapija se izvodi elektromagnetskim elektrodama, bezbolna je i prikladna za svakoga. Izuzetak su trudnice, dojilje, osobe sa pacemakerom, osobe koje boluju od epilepsije.


KAKO SE PRIPREMITI ZA TERAPIJU

- Pažljivo odaberite dan prvog tretmana. Neka to bude dan u kojem vas nakon tretmana ne očekuju intenzivne obaveze ili posebno stresna stanja. Planirajte vrijeme za 3 dolaska.
- Dva dana prije tretmana prestanite piti alkohol i kavu. Vodite računa o tome da alkohol i kavu nećete smjeti konzumirati i 24 sata nakon tretmana.
- Dva dana prije tretmana počnite piti najmanje 2 litre vode  dnevno.
- Na dan tretmana nemojte piti kavu ni alkoholna pića.
- Sa sobom na tretman ponesite kutiju cigareta koja će se koristiti u tretmanu.

Želimo Vam puno uspjeha!